Menirea Robmet este de a reuni oamenii, produsele si cunostintele potrivite pentru a satisface asteptarile tuturor partilor implicate.Acestea includ clientii,angajatii,investitorii,furnizorii,comunitatea si mediul.Recunoastem ca responsabilitatile sociale,economice si de mediu sunt parte integranta a afacerii noastre si cautam sa deschidem un dialog deschis in ceea ce priveste strategiile,obiectivele de performanta si conducere,in angajamentul nostru pentru o dezvoltare durabila.

COMPANIA

In dorinta de a deveni un furnizor global, Robmet s-a angajat in cei 16 ani de la infiintare in furnizarea de robineti si armaturi industriale in aproape toate sectoarele de activitate din Romania si din alte tari.

De la robinetul uzual, cu un cost redus, pana la aplicatiile complexe, va oferim intotdeauna o solutie pentru orice necesitate.

Cu facilitati de birouri si logistica de peste 450 mp, cu o hala de depozitare multifunctionala in suprafata totala de 2000 mp,date in folosinta in luna mai 2015,cu un parc auto propriu ce asigura livrarea in 24 de ore pe tot cuprinsul tarii si in maximum 3 zile lucratoare oriunde in Europa,Robmet Romania investeste in continuare in dezvoltarea proprie.

EVOLUTIE

Politica noastra de dezvoltare aplicata de-a lungul anilor se reflecta atat in cresterea constanta a cifrei de afaceri,a stocurilor de produse, cat si a numarului de clienti care apeleaza la serviciile noastre.

STOCURI

Inca de la inceput am inteles ca stocurile reprezinta o parte importanta a afacerii, de aceea am investit an de an in cea mai completa gama, indiferent de tip, marime, material si clasa. In acest moment Robmet Romania detine stocuri permanente in valoare de peste 3.500.000 Euro.

PIATA DE DESFACERE

Robmet asigura in acest moment o acoperire nationala medie de 85%,raportata la numarul si localizarea clientilor existenti.Totodata,piata externa este o prioritate absoluta in cadrul politicii noastre de vanzari,obiectivul final fiind realizarea unei cifre de afaceri comparativa cu cea obtinuta pe piata din Romania.