NOUTATI

LUPTATORII

5 FEBRUARIE 2019
LAF-5825.jpg

Anul acesta ne-am indreptat atentia spre o echipa inimoasa si foarte tanara de la sectia de lupte din cadrul Clubului sportiv Cehlau Piatra Neamt.
Acesti copii fac tot ce le sta in putinta sa devina adevarati luptatori ,dar au nevoie de un sprijin constant. noi am inceput cu ceea ce am considerat ca le e mai necesar,echipamentul sportiv.


Galerie foto

DYNAMITE FIGHTING SHOW

20 OCTOMBRIE 2018
received-436761063517420.jpg

Continuand traditia in ceea ce priveste sprijinirea sportivilor cu potential, Robmet se implica in pregatirea si participarea la competitii a unor tineri pe care speram sa ii vedem in viitor cat mai sus pe podium.
In acest sens am fost cei ce au sponsorizat singura lupta feminina pe reguli de K1 din cadrul galei DYNAMITE FIGHTING SHOW ce a avut loc la Piatra Neamt in luna octombrie 2018.
Suntem bucurosi sa vedem ca sportiva noastra a pasit cu dreptul in aceasta competitie de anvergura si ca eforturile noastre sunt rasplatite cu victorii.


Galerie foto

ROBMET - distribuitor exclusiv TECOFI

15 IUNIE 2018
Logo.jpg

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca, incepand de anul acesta, Robmet a devenit distribuitor exclusiv pentru gama de vane cutit a producatorului francez Tecofi. Acest parteneriat extinde portofoliul nostru de produse si aduce un plus de valoare si recunoastere companiei noastre. Va asteptam, pe oricare din adresele de e-mail ale companiei, sa ne contactati pentru mai multe informatii!


Galerie foto

DANUBE EASTERN EUROPE REGIONAL WATER FORUM 2018

14-16 MAI 2018
expoapa2018-antet-mail.jpg

n perioada 16-18 Mai 2016, echipa Robmet a participat ca expozant la Danube Eastern Europe Regional Water Forum Bucuresti.
Manifestarile s-au adresat tuturor specialistilor din domeniul apei incepand cu administratorii resurselor de apa, operatorii de alimentare cu apa si canalizare si nu in ultimul rand publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.


Galerie foto

INVESTITIE IN SPORT-INVESTITIE IN VIITOR

25 Mai 2016
01.jpg

In ultimii trei ani Robmet a sprijinit o ramura sportiva in care primeaza spiritul de competitivitate, fair-play si dorinta de autodepasire,valori dupa care ne ghidam si in activitatea de zi cu zi.
Din anul 2013 suntem sponsori oficiali ai echipei de judo a clubului Dinamo Brasov,echipa formata din multipli campioni nationali ,balcanici si europeni,cu un palmares care ne face sa fim mandri si care ne da sperantele unor rezultate remarcabile in competitiile viitoare.


Galerie foto