NOUTATI

ROBMET - distribuitor exclusiv TECOFI

Logo.jpg

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca, incepand de anul acesta, Robmet a devenit distribuitor exclusiv pentru gama de vane cutit a producatorului francez Tecofi. Acest parteneriat extinde portofoliul nostru de produse si aduce un plus de valoare si recunoastere companiei noastre. Va asteptam, pe oricare din adresele de e-mail ale companiei, sa ne contactati pentru mai multe informatii!


Galerie foto

DANUBE EASTERN EUROPE REGIONAL WATER FORUM 2018

14-16 MAI 2018
expoapa2018-antet-mail.jpg

n perioada 16-18 Mai 2016, echipa Robmet a participat ca expozant la Danube Eastern Europe Regional Water Forum Bucuresti.
Manifestarile s-au adresat tuturor specialistilor din domeniul apei incepand cu administratorii resurselor de apa, operatorii de alimentare cu apa si canalizare si nu in ultimul rand publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.


Galerie foto

EXPOAPA BUCURESTI 16-18 MAI 2016

16-18 Mai 2016
0.jpg

In cele trei zile de prezentare la targul ExpoApa Bucuresti,echipa Robmet a avut placerea sa intalneasca vechi colaboratori,sa faca cunostinta cu noi potentiali clienti si sa ofere tuturor celor interesati informatii despre produsele si serviciile care ne reprezinta.


Galerie foto

INVESTITIE IN SPORT-INVESTITIE IN VIITOR

25 Mai 2016
01.jpg

In ultimii trei ani Robmet a sprijinit o ramura sportiva in care primeaza spiritul de competitivitate, fair-play si dorinta de autodepasire,valori dupa care ne ghidam si in activitatea de zi cu zi.
Din anul 2013 suntem sponsori oficiali ai echipei de judo a clubului Dinamo Brasov,echipa formata din multipli campioni nationali ,balcanici si europeni,cu un palmares care ne face sa fim mandri si care ne da sperantele unor rezultate remarcabile in competitiile viitoare.


Galerie foto

EXPOAPA 2016

15 March 2016
EXPO-APA.jpg

In perioada 16-18 Mai 2016, echipa Robmet va participa ca expozant la ExpoApa Bucuresti.