NOUTATI

INVESTITIE IN SPORT-INVESTITIE IN VIITOR

25 Mai 2016
01.jpg

In ultimii trei ani Robmet a sprijinit o ramura sportiva in care primeaza spiritul de competitivitate, fair-play si dorinta de autodepasire,valori dupa care ne ghidam si in activitatea de zi cu zi.
Din anul 2013 suntem sponsori oficiali ai echipei de judo a clubului Dinamo Brasov,echipa formata din multipli campioni nationali ,balcanici si europeni,cu un palmares care ne face sa fim mandri si care ne da sperantele unor rezultate remarcabile in competitiile viitoare.


Galerie foto

EXPOAPA BUCURESTI 16-18 MAI 2016

16-18 Mai 2016
0.jpg

In cele trei zile de prezentare la targul ExpoApa Bucuresti,echipa Robmet a avut placerea sa intalneasca vechi colaboratori,sa faca cunostinta cu noi potentiali clienti si sa ofere tuturor celor interesati informatii despre produsele si serviciile care ne reprezinta.


Galerie foto

EXPOAPA 2016

15 March 2016
EXPO-APA.jpg

In perioada 16-18 Mai 2016, echipa Robmet va participa ca expozant la ExpoApa Bucuresti.


STOCURI

26 iunie 2015
0.jpg

Urmand politica de dezvoltare aplicata de-a lungul anilor,Robmet investeste continuu in gama de robineti si armaturi industriale,atat din punct de vedere cantitativ,cat si din punct de vedere al diversitatii produselor.
In acest moment consideram ca detinem unul dintre cele mai mari stocuri de pe piata romaneasca,cu o valoare de peste 3,5 milioane de euro,fapt ce ne permite o livrare prompta a comenzilor catre clienti si o acoperire totala a necesitatilor acestora.


Galerie foto

INVESTITIE FINALIZATA

1 mai 2015
ROBMET.jpg

Compania noastra a finalizat constructia unui nou spatiu de birouri si a unei hale multifunctionale cu o suprafata aproximativa de 2000 m.p.
Valoarea totala a investitiei depaseste 1.300.000 Euro,dar acest lucru ne permite importul si stocarea unei cantitati mult mai mari de robineti industriali si consolidarea pozitiei pe piata.


Galerie foto